Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

buxus

4. 11. 2010 12:46
To je prostě pořád dokola

Vzdor soustavným nářkům na úroveň našeho národa, se domnívám, že převážná část našich lidí je slušná a slušně se i v rámci možností chová. Bohužel, takové lidi si ani nepamatujeme, považujeme jejich chování za samozřejmost (což je dobře). Naneštěstí mezi námi žije stále dost lidí, kteří z lenosti (fyzické i duševní) řeší své problémy na úkor jiných. Zdaleka nejde jen o ty, kteří ostatním pejskařům dělají špatné jméno. Jiní, aniž by k tomu potřebovali psa, dělají svinčík na ulicích,ve veřejných dopravních prostředcích, atd. Co s nimi? Postavit ke každému policajta s pokutovým blokem? Nebo vymyslet předpisy, které budou sloužit k burezaci i těch slušných. Ne - tohle není cesta. Musíme my sami, nikdo to za nás nedudělá. Proto tleskám autorce za odvahu jít do konfliktu s podobnou pakáží. Pokud všem těmhle lidem vždy v okamžiku přestupku, důsledně a nahlas, sdělíme, že jsou čuňata, možná to nějaký efekt mít bude.

0 0
možnosti
FH

Bouše

4. 11. 2010 12:44
Začalo to tak nadějně a skončila jste zase ve sračkách ...

;-D

0 0
možnosti
ZV

zuzana.vrzalova

4. 11. 2010 12:56
Re: Začalo to tak nadějně a skončila jste zase ve sračkách ...

Ano, myslela jsem při tom na vás! Říkala jsem si, hlavně nezklamat mistra Bouše! :-P

0 0
možnosti
A

APEG

4. 11. 2010 12:19
Psisko

je sice majetkem určitého člověka, ovšem za tento majetek platíte také městu poplatek, tudíž by se mohlo o ty pytlíky postarat. O tom, že někde je lidé používají ke zcela jiným účelům, nebo by je nepoužili ani když budou stát metr od nich, o tom žádná. Jinak v Budějicích jsme byli před pár roky na dovče, je to celkem pěkné město, ale v tohle ohledu fakt hustý. Praha teda o nic lepší. Kde jsou ty doby, když si člověk mohl udělat třeba ve Stromovce piknik v trávě. Ale jste docela odvážná, většinou to končí kecama, co je Vám do toho, ať se staráte o svý. ;-)

0 0
možnosti
ZV

zuzana.vrzalova

4. 11. 2010 12:27
Re: Psisko

Vtipné je, že většinou neuklízí lidi nepřihlášených psů.Prostě logika: Nic po mě nechtějte, ale udělejte všechno za mě ;-D

0 0
možnosti
FV

frantisekveselsky.blog.idnes.cz

4. 11. 2010 12:19
Cyklisti na chodníku....

koukám, že ti furt leží v žaludku. Že tě už nějakej přejel? :-)) S tím psím kaděním v křoví to měl můj belgickej ovčák (dej mu psí pánbůh věčnou slávu) úplně stejný. Byl přitom děsně stydlivej a vždycky se někam schovával. Slušnej člo..,  pes.

0 0
možnosti
JD

pedr64

4. 11. 2010 12:14
proč by mělo město zajiš´tovat pytlíky?

protože si je majitel psa  několikanásobně předplatil

0 0
možnosti
  • Počet článků 12
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10428x
Dream big.
Work Hard.
Don't be an asshole.

https://twitter.com/Podsalek